·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Projectes


3 Fotos

Colōnies


“Les activitats extraescolars i les colònies i sortides, com a lleure educatiu que són, constitueixen un element d’impacte positiu en el desenvolupament cognitiu i social dels infants i adolescents, especialment entre l’alumnat d’entorns més desafavorits. A més d’aquesta aportació de temps educatiu addicional a l’alumnat, el lleure educatiu en el marc escolar esdevé una eina cabdal per compensar les desigualtats educatives de partida de determinats col·lectius d’alumnat.”

“Els centres poden dur terme les activitats previstes en la seva programació general anual, pel que fa a sortides i colònies, amb les adaptacions que calgui, ateses les mesures de prevenció i seguretat sanitària, d'acord amb el Pla sectorial vigent..”

Els nostres alumnes ja pateixen diàriament moltes restriccions que els afecten i limiten la seva activitat, tant escolar com extraescolar. Per aquest motiu, i d’acord amb el compromís que vam adquirir des de l’inici de curs hem decidit oferir la possibilitat que els nostres alumnes puguin gaudir d’aquestes enriquidores experiències.

Totes les cases de colònies amb les quals hem programat les colònies, convivències i esquiada han adaptat les seves activitats als protocols detallats al Pla sectorial, garantint així totes les mesures d’higiene i seguretat (podeu consultar al link).

Tanmateix, donada la incertesa present des de l’inici del curs escolar, han flexibilitzat les condicions de cancel·lació que es poden ocasionar per totes les situacions possibles derivades de la COVID-19 (confinaments grupals, individuals, restriccions normatives...), fet que agraïm i que creiem pot donar tranquil·litat a les famílies en aquest aspecte.

Per tant, si s’arriba al nombre mínim de reserves per fer-les possibles: Aquest curs anirem de colònies!

Sònia Esteve

Directora

 

 

 

Educació Infantil

nivells

lloc

dies

P3-P4-P5

L’OCELL

(Corçà)

del 25 al 27 de maig de 2022

Educació Primària

nivells

lloc

dies

1r i 2n

MARCELL MAILLOT

(L’Estartit )

del 15 al 17 de juny de 2022

3r i 4t

VESPELLA D’ESPLAI

(Gurb)

del 15 al 17 de juny de 2022

5è i 6è

              LES TALLADES

(Vilanova de Sau )

del 15 al 17 de juny de 2022

Educació Secundària Obligatòria

nivells

lloc

dies

1r ESO

Colònies-Convivències

CAN FOIX

(Cubelles)

del 20 al 22 d’octubre de 2021

2n ESO

Treball de Síntesi

ALBATROS

(Llafranc)

del 4 al 6 d’abril de 2022

3r ESO

Colònies-Convivències

LA GARBINADA

(Torroella de Montgrí)

del 23 al 25 de maig de 2022

4t ESO

Natura i Convivències

POU DE GLAÇ

(La Bisbal l’Empordà)

 

del 4 al 6 d’abril de 2022

Full d’inscripció i d’autorització

A través dels vostres fills i/o filles, rebreu una autorització específica per al desenvolupament de cadascuna de les tandes de colònies escolars.

  • Infantil: després de les vacances de nadal
  • Primària 2n, 3r i 4t d’ESO: La setmana vinent

Aquesta, degudament signada, servirà d’inscripció a l’activitat i d’autorització per al cobrament de la quantitat corresponent, a través d’una facturació específica a l’efecte, s’ha de retornar

  • Infantil: s’informarà a través de les tutores
  • Educació Primària, 2n, 3r i 4t d’ESO: Retornar com a data límit el divendres d’octubre a la secretaria escolar

Facturació

1r ESO ÚNIC PAGAMENT: Facturació el 15 d’octubre de 2021 , no retornable, excepte en cas de cancel·lació derivada de la  COVID19 o de malaltia del nen/a. En aquest cas, s’haurà de presentar un certificat mèdic.

PRIMER PAGAMENT:

  • Educació Primària, 2n, 3r i 4t d’ESO: Facturació del 15 al 19 de novembre de 2021 50% import, no retornable, excepte en cas de cancel·lació derivada de la  COVID19 o de malaltia del nen/a. En aquest cas, s’haurà de presentar un certificat mèdic.

SEGON PAGAMENT:

  • 2n, 3r i 4t d’ESO Facturació del 7 al 11 de març de 2022 de la quantitat 50% import.
  • Educació Primària Facturació del 4 al 8 d’abril de 2022 de la quantitat de 50% import.

Beques i ajuts a les colònies

El preu que s’ha establert a cada tanda de colònies, convivència i/o treball de síntesi és el més ajustat possible per poder mantenir la qualitat de l’activitat.Com en els darrers cursos el dinar del primer dia no esta inclòs. L’Escola ha creat un fons d’ajuts per a aquelles famílies que necessiten d’ajuda econòmica. Per sol·licitar-lo cal demanar un formulari a la secretaria del centre del 18 al 22 d’octubre. Cal omplir-lo segons indiquen les instruccions, adjuntar-hi tota la documentació que es demana i presentar-lo a la secretaria del centre. Serà  condició  necessària i obligatòria l’aportació de tota la documentació demanada i no tenir rebuts pendents de pagament. En el cas de no reunir els requisits demanats no es tramitarà l’ajut.  

Podeu demanar fraccionar l’import en quotes mensuals sempre i quan, no hi hagi rebuts pendents de pagament i 15 dies abans d’anar de colònies, estiguin totalment pagades. Per sol·licitar el fraccionament envieu un correu a : mgarcia@santjaumefep.org

CONVIVÈNCIES  ESO i BATXILLERAT 

2ESOA i 2ESOB

Martí Codolar

(Barcelona)

 

27 octubre I 28 octubre

 

3ESOA i 3ESOB

Martí Codolar

(Barcelona)

 

18 octubre i 19 octubre

 

 

4ESOA i 4ESOB

Jardins Pedralbes

(Barcelona)

Per concretar

Per concretar

2BTX

Hostatgeria Temple Tibidabo

(Barcelona)

 

9 maig

 

1 BTX

 

Taller d’Interioritat

 

26 octubre

 

 

 

Esquiada 1r Batxillerat

1r BTX

 

CAMPING QUEIXANS (Puigcerdà)

 

del 14 al 16 de març de 2022