·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Projectes


3 Fotos

Carnaval


                                                                                                                        

CARNAVAL A L’ESCOLA!

 

Carnaval al Parvulari

Aquests dies el Rei Carnestoltes us demanarà que porteu els següents complements:

 • Dimarts 14 de febrer, hem de venir a l’escola amb el coll disfressat.
 • Dimecres 15 de febrer hem de venir amb un barret divertit.
 • Dijous 16 de febrer, hem de venir vestits amb pijama.
 • Divendres 17 de febrer, tots i totes hauran de venir vestits de color blau.

Carnaval a Primària

Durant la setmana de Carnaval el Rei Carnestoltes us demanarà que:

 • Dimarts 14 de febrer, hem de venir amb el coll disfressat i cicle superior també la cara.
 • Dimecres 15 de febrer, portar ben disfressat el cap amb pentinats o barrets (cicle inicial i cicle mitjà) i venir vestits elegants (cicle superior)
 • Dijous 24 de febrer, cal venir vestits amb el pijama.
 • Divendres 25 de febrer, cal venir vestits (segons les indicacions donades a cada classe) per posar-nos la disfressa i fer una gran festa.

Dijous Gras

Per celebrar aquesta diada, el dijous dia 16 de febrer, per esmorzar, fora bo que tots portessin un entrepà de truita o de botifarra d’ou o coca de llardons per, així, viure aquesta tradició. 

 

Divendres 17 de febrer, Festa de Carnaval

ATENCIÓ!!! NOVA RUTA DE LA RUA!!! Aquest curs la rua canviarà de recorregut a causa  de les obres de la Plaça. Espanyola. Sortirem a les 10 h. de l ’escola i anirem carrer Progrés avall fins a la Plaça del Mercat de Collblanc, on donarem mitja volta, i tornarem a l’escola pel mateix camí d’anada.

 

Parvulari, Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Els nens i les nenes hauran de venir vestits tal i com ja s’haurà comunicat a cada nivell. També hauran de venir havent esmorzat a casa.

 

Activitats al llarg del dia

 • Infantil: Preparació i participació a la Rua de Carnaval. Espectacle d’animació a càrrec de Pep Puigdemont. Jocs a les aules.
 • Cicle Inicial: Preparació i participació a la Rua de Carnaval. Espectacle d’animació a càrrec de Roger Canals. Tarda de cinema.
 • Cicle Mitjà: Preparació i participació a la Rua de Carnaval. Espectacle d’animació a càrrec de Roger Canals. Tarda de cinema amb crispetes.
 • Cicle Superior: Preparació i participació a la Rua de Carnaval. Espectacle d’animació a càrrec de Roger Canals. Actuacions auditori. Sortida al parc.

1r i 2n d’ESO

1r d’ESO:  Punt de trobada a les 9.00 h. al pati de l’escola per fer una activitat d'escalada a Indoorwall. Cal portar esmorzar, roba còmoda, calçat lligat i tancat i els cabells recollits. Tornarem a l’escola a les 13.30.

2n d’ESO: Punt de trobada a les 9.00 h. al pati de l’escola per fer una Gimcana (Jungle tag) a Sapakara. Cal portar esmorzar, roba còmoda, calçat lligat i tancat. Tornarem a l’escola a les 13.30.

 

3r i 4t d’ESO 

Els alumnes de 3r d’ESO i 4t d’ESO són convocats aquest dia a les 9.00 al metro de Santa Eulàlia.

Aquest curs gaudirem d’un matí cinematogràfic i lliurarem premis a les millors disfresses.

Tornarem a les 13.00 h aproximadament.

Batxillerat

Els alumnes de Batxillerat són convocats a les 8.45 h a l’estació de metro de Santa Eulàlia. Gaudirem d’una jornada matinal de cinema al Cinema de Gran Via 2. Podran venir disfressats

 

Aquest  any torna la Rua de Carnaval del barri!

Des de fa ja un parell de setmanes, les tardes de dilluns a dijous, a la sala polivalent de la planta baixa de l’edifici de secundària i  gràcies al grup de voluntàries està en funcionament el taller de disfresses.

Ja s’han inscrit quasi 200 persones, és una molt bona notícia!  El taller ofereix la possibilitat que pares, mares, avis, àvies i llurs infants elaborin plegats la disfressa.

S’ofereix també la possibilitat, quan els nens i nenes són molt petits, de recollir el “lot” amb tot el material necessari i fer la disfressa a casa. Hem d’evitar que els nens i nenes surtin del laboratori, en primer lloc perquè genera riscos d’accidents i “sortides no controlades de l’edifici”, recordem que en aquest horari continua obert el servei de recepció i secretaria i hi ha programades un munt d’activitats extraescolar.

Heu rebut la coreografia sencera a través dels grups de whatsapp de famílies. l

Els dies d’assaig seran:

 • Divendres 17 de febrer de 17.00 a 18.00h al gimnàs de secundària
 • Dissabte 18 de febrer a les 16.00h abans de la Rua, al pati de l’escola