·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Serveis


2 Fotos

Espai de Música de l'Escola Sant Jaume


La pràctica de les arts potencia la creativitat i desenvolupa habilitats que seran essencials en la vida adulta: la imaginació, la iniciativa, la capacitat de treball en equip, la concentració, l'esperit crític, l'expressió de les emocions, la curiositat, la sensibilitat..

L'Espai Música de l'Escola Sant Jaume de la FEP:

  • Som una escola vinculada al Conservatori del Liceu compromesa amb l'excel·lència educativa. Formem part de la Xarxa d'escoles del Conservatori Liceu.
  • Oferim una metodologia adequada per a la pràctica de la música clàssica i moderna amb itineraris que permeten avançar a velocitats diferents, segons la motivació, la dedicació, i el talent de cada alumne, seguint el Pla d'Estudis del Conservatori Liceu i amb el suport del seu material didàctic i la formació continuada del nostre professorat.
  • Un pla d'avaluació continuada per part dels professors avaluadors del Conservatori Liceu i amb la participació del nostre professorat que , és una garantia de qualitat i una motivació més per als alumnes, que van acreditant els diferents nivells del pla d'estudis.
  • La superació d'aquests exàmens condueix a l'obtenció dels diplomes del Conservatori del Liceu i prepara l'accés als darrers cursos del grau professional de música que els alumnes poden finalitzar al Centre Professional Conservatori Liceu, amb l'obtenció del Títol Professional de Música.
  • A la vegada al Sant Jaume seguim el projecte Primària Musical. És un projecte d'innovació pedagògica vinculada al Conservatori Liceu que potencia els estudis musicals dels alumnes de la nostra escola.
  • Aquest projecte permet treballar la música d'una manera integral entre l'assignatura de música pròpia del currículum de l'educació primària i el desenvolupament del pla d'estudis de les Escoles Liceu, que es pot completar en horari extraescolar amb classes individuals i en grups reduïts.
  • Potenciem la pràctica coral i la pràctica instrumental en conjunt en nombroses activitats artístiques participatives, tant en el nostre centre com en grans produccions de la Xarxa d'Escoles del Conservatori Liceu, en diferents auditoris de Barcelona.

Ja s'han obert les renovacions i inscripcions per al curs 2021-2022

Per a més informació podeu adreçar-vos a jpablos@santjaumefep.org