·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Projectes


3 Fotos

Colōnies


 

Des de l'inici d'aquest curs escolar hem seguit les instruccions del Departament d'Educació i el PROCICAT adaptant les dinàmiques, procediments i activitats escolars per crear un entorn escolar segur.

En l'àmbit de les colònies i sortides escolars el PROCICAT en el Document "Pla sectorial. Especificacions sobre el Pla d'actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 en relació amb les activitats extraescolars i les colònies i sortides escolars” d'una banda afirma:

 "Les activitats extraescolars i les colònies i sortides, com a lleure educatiu que són, constitueixen un element d'impacte positiu en el desenvolupament cognitiu i social dels infants i adolescents, especialment entre l'alumnat d'entorns més desafavorits. A més d'aquesta aportació de temps educatiu addicional a l'alumnat, el lleure educatiu en el marc escolar esdevé una eina cabdal per compensar les desigualtats educatives de partida de determinats col·lectius d'alumnat.”

"Atesa, doncs, la importància de les activitats extraescolars i de les colònies i les sortides en la formació dels nostres infants i adolescents es considera molt convenient que es puguin continuar realitzant durant el curs 2020-2021.”

I, per altra banda, ha regulat com s'han de desenvolupar aquestes activitats.

Els nostres alumnes ja pateixen diàriament moltes restriccions que els afecten i limiten la seva activitat, tant escolar com extraescolar. Per aquest motiu, i d'acord amb el compromís que vam adquirir des de l'inici de curs hem decidit oferir la possibilitat que els nostres alumnes puguin gaudir d'aquestes enriquidores experiències.

Totes les cases de colònies amb les quals hem programat les colònies, convivències i esquiada han adaptat les seves activitats als protocols detallats al Pla sectorial, garantint així totes les mesures d'higiene i seguretat (podeu consultar al link).

Tanmateix, donada la incertesa present des de l'inici del curs escolar, han flexibilitzat les condicions de cancel·lació que es poden ocasionar per totes les situacions possibles derivades de la COVID-19 (confinaments grupals, individuals, restriccions normatives...), fet que agraïm i que creiem pot donar tranquil·litat a les famílies en aquest aspecte.

Per tant, si s'arriba al nombre mínim de reserves per fer-les possibles: Aquest curs també anirem de colònies!

 

Colònies, Convivències i Treballs de Síntesi

Educació Infantil

nivells

lloc

dies

 

P3-P4-P5

L'OCELL

(Corçà)

del 26 al 28 de maig de 2021

 

Educació Primària

nivells

lloc

dies

 

1r i 2n

MARCELL MAILLOT

(L'Estartit )

del 14 al 16 de juny de 2021

 

3r i 4t

VESPELLA D'ESPLAI

(Gurb)

del 14 al 16 de juny de 2021

 

5è i 6è

ASTER RESIDÈNCIA

(L'Hospitalet de l'Infant)

del 16 al 18 de juny de 2021

 

Educació Secundària Obligatòria

nivells

lloc

dies

 

1r ESO

Colònies-Convivències

CAN FOIX

(Cubelles)

del 22 al 24 de març de 2021

 

2n ESO

Treball de Síntesi

ALBATROS

(Llafranc)

del 22 al 24 de març de 2021

 

3r ESO

Treball de Síntesi

LA GARBINADA

(Torroella de Montgrí)

del 22 al 24 de març de 2021

 

4t ESO

Natura i Convivències

POU DE GLAÇ

(La Bisbal l'Empordà)

 

del 22 al 24 de març de 2021

 

Batxillerat

1r Batxillerat

Convivència

 

Taller d'Interioritat

 

 

data pendent de confirmar

 

 

 

Multimčdia