·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Protecciķ a la infāncia

DECLARACIĶ


L'Escola FEP Sant Jaume  vol generar, dins de la seva organització, comportaments coherents amb la protecció i interès superior del nen tal com ho estableix la Convenció sobre els Drets del Nen i constituir-se com una organització segura per a la infància.

Per això fa tot el possible per prevenir, respondre i reportar davant de qualsevol cas de violència o sospita d'aquesta.

Els treballadors i tots els membres vinculats a l'escola han de mostrar a totes les ocasions la millor conducta cap a la infància.

Aquesta Política exposa els valors i principis comuns i descriu els passos a seguir per donar compliment al nostre compromís de protegir els nens i les nenes.

A l'Escola Sant Jaume considerem fonamental que els seus treballadors i totes les persones i les institucions que treballen o col·laboren amb nosaltres estiguin conscienciats i compromesos amb la protecció de la infància i que assumeixin l'interès superior del nen com una prioritat a totes les seves actuacions.

Des de l'escola ens comprometem a desenvolupar l'estratègia i el pla d'acció que implementi totes les mesures necessàries per prevenir , detectar i actuar els abusos i mals tractes que puguin patir els infants i familiars vinculats a l'escola

La política de bon tracte implementada per l'escola vol generar un entorn segur i no tolera la violència contra la infància en cap de de les seves manifestacions, ni per cap dels actors que tenen poder de decisió a les vides dels infants i joves.

Aquesta és una declaració formal a través de la qual es defineix una guia de pautes clares que són vàlides tant per a la vida professional com personal de tota la comunitat educativa de l'escola i els representants d'empreses i institucions que treballin amb l'escola.