·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Serveis


3 Fotos

Menjador escolar


A l'Escola Sant Jaume tenim cuina pròpia. El servei de menjador funciona tots els dies lectius del curs. Aquest servei es pot utilitzar tot el curs, per mesos o dies solts i està adreçat als alumnes des de P3 a 4t d'ESO.

En el full d'inscripció que hi ha penjat (seguint la drecera de "Serveis - Menjador Escolar" trobareu més informació relativa a modalitats, preus...

Aquest servei, amb la supervisió l'Escola, el presta actualment l'empresa EUREST i el servei de monitoratge, la Fundació Pere Tarrés.

És molt important que tant l'alumne com el tutor/a tinguin coneixement que l'alumne es queda a dinar a l'escola, és per això que cal que ho notifiqueu també a través de l'agenda escolar en el cas dels alumnes que utilitzen el servei de manera esporàdica.

Es donen casos en alguns alumnes que per motius de salut o conviccions religioses no poden seguir una dieta convencional i cal una alimentació específica. Cal informar quina és la dieta que ha de fer el vostre fill/a i adjuntar un informe mèdic que especifiqui quins són els aliments que no pot prendre.

En el cas d'una dieta astringent o laxant només caldrà avisar a la secretaria de l'edifici de secundària abans de les 8:30 del mateix dia.