·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Serveis

Biblioteca escolar


BIBLIOTECA "ALFONSO CORRAL MARTÍNEZ"

Aquest espai, reformat al juny de 1999, gràcies al patrocini de la Fundació Alfonso Corral Martínez pretén qualificar, dins l'espai del lleure del nostres alumnes,  "l'horari" dedicat tant a la lectura com també a les tasques derivades de l'estudi (la recerca bibliogràfica, la consulta d'informació a través de recursos telemàtics, etc).

Pel tipus de llibres i de funcions és un espai recomanable a partir de primer o segon de primària.

L'horari és de 17 a 19 hores, de dilluns a dijous i divendres de 17.00 a 18.00h.

NORMATIVA D'US CURS 2021-22:

Biblioteca escolar

A partir del proper dilluns 4 d’octubre amb motiu de l’inici de les activitats extraescolars, el servei de la biblioteca escolar, com a conseqüència de les restriccions imposades per les mesures de prevenció de la pandèmia, manté alguns requeriments que es van incorporar el curs passat i que tenen per objectiu:

  • Limitar el control d’accés: no podran accedir usuaris que no siguin alumnes de l’escola, i eslimitarà, també, el nombre d’usuaris (aforament).
  • Garantir el registre diari d’usuaris del servei: inscripció diària de participants en el servei.
  • Garantir les mesures sanitàries: ús obligatori de mascareta, eliminació del servei de préstec, prohibició de menjar...

 

Ús puntual:

Per a poder accedir a aquest servei gratuït, adreçat a alumnes a partir de 3r de primària, caldrà enviar un mail el dia anterior abans de les 17.00h a l’adreça spalacios@santjaumefep.org.

La Salomé Palacios, responsable del servei, us confirmarà la recepció del correu i registre de l’alumne/a.

Ús regular:

Els alumnes que facin un ús regular d’aquest servei (per exemple tots els dilluns) podran fer la reserva mensualment.

Els alumnes que no estiguin inscrits no podran accedir al servei.

Lamentem els inconvenients que es puguin generar però és la “fórmula” que hem trobat per poder mantenir el servei en funcionament.