·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Premis

Premis a l'acció educativa


2013-2014

L'Escola Sant Jaume finalista als premis Acció Magistral

El projecte d'aprenentatge-Servei que desenvolupen els alumnes de BTX a l'àrea de religió ha estat seleccionat com a finalista dels Premios Acció Magistral.

Aqui teniu l'enllaç a la notícia

http://www.elllobregat.com/noticia/8787/LHospitalet/La-Escola-Sant-Jaume-de-la-FEP-de-LHospitalet-elegida-finalista-del-Premio-a-la-Accion-Magistral-2014.html

2012-13

L’ESCOLA A LES JORNADES D’EDUCACIÓ D’UNICEF


Els passats 14 i 15 de Març, tingueren lloc al  Palau Macaya de la Fundació “La Caixa”  de Barcelona, les Primeres Jornades educatives d’Unicef, on es proposaren temes a debatre en un cicle de conferències i exposició de diferents projectes i propostes que poden donar resposta als conflictes i problemàtiques infantils que actualment es donen al país. Dins aquests projectes; amb la representació de l’Andrea Donaire  (alumne de 2 BTX) i Xavier Prado (orientador psicopedagògic) l'Escola va participar fent una pinzellada de la nostra tasca sota el títol: 'Inclusivitat i mediació a l’escola Sant Jaume. Una experiència per conscienciar i treballar els drets dels infants a nivell educatiu.”

 2010-11

L’ESCOLA 2n PREMI DEL CERCLE D’ECONOMIA

El passar dimarts 17 de maig de 2011, va tenir lloc el lliurament dels Premis d’Educació del Cercle d’Economia. L’escola era una de les cinc escoles finalistes, d’entre les 61 que havien presentat el seu projecte.

Amb el projecte: Experiència d’acollida i integració d’alumnes nouvinguts en el context de l’educació intercultural i l’educació en la diversitat. Escola Sant Jaume de la FEP, l’Escola va guanyar el segon premi, amb una dotació econòmica de 15.000€.

Aquest premi, de gran prestigi en el món educatiu, és un reconeixement a la llarga trajectòria del projecte educatiu de l’Escola Sant Jaume i en som corresponsables tots els que avui, i al llarg de la història de l’Escola, han format part de la nostra gran comunitat educativa: parròquia, institucions titulars, famílies, alumnes i personal de l’escola.

Avui “toca” celebrar l’èxit  que ens ha d’animar a continuar treballant en la mateixa línia. Felicitats!