·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

TORINEIG EX-ALUMNES

2015/04/29

 Arribem ja a l’organització del VI Torneig de bàsquet de l’escola Sant Jaume (ex Santiago Apóstol) i ho fem amb el desig de continuar gaudint del nostre esport i de tornar a trobar-nos tot un grup de gent, d’amics fets de de la pràctica del bàsquet en aquest pati de l’escola.

 La data de celebració del VI torneig  de bàsquet serà el dissabte 13 de juny, a partir de les 10 h del matí, al pati de l’Escola (c/ Jaume Busquets), durant tot el dia.

 Per a poder fer la inscripció s’ha de retornar a aquest correu la butlleta-tríptic que afegim, amb el nom i telèfon i/o adreça electrònica de contacte ( com a mínim la del capità/ana de l’equip), o bé lliurar-la la Secretaria de l’escola (c Santiago Apòstol,38).

 Posarem com a data límit per a la inscripció el dimarts dia 2 de juny de 2015.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu enviar un correu a fernando.aparicio15@gmail.com o bé al telèfon 657538636 (Fernando Aparicio).

 

Necessitarem, de cada un dels equips, un capità/ana, que serà qui es posarà en contacte amb els seus components per a concretar detalls, un cop la comissió encarregada formi els equips.

 Un cop tinguem les llistes de participants, farem el equips i el grups de competició. Us mantindrem informats.

 

Pretenem passar una gran jornada de bàsquet amb tots vosaltres i, si us ve de gust,  fer un àpat junts entre els partits del matí i la tarda.

 Agraint per endavant la vostra col·laboració, rebeu una salutació ben cordial,

 ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!!!!

 

AMPA Sant Jaume de la FEP L'Hospitalet


Xarxes socials:


Arxius: