·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

PRIMERA ACTUACIĶ DEL CIRC 6

2012/06/24

El passat 15 de juny els alumnes de sisè van presentar la funció de circ anomenada 'Circ màgic' als nens i nenes de P3 i P4. La funció, basada en el malabarisme, l'acrobàcia i el clown; ha estat preparada pels mateixos alumnes guiats pel mestre d'educació física i amb l'ajut de les seves tutores. Els mateixos alumnes van haver d'organitzar-se en els diferents grups de treball, van triar els continguts i elements de la seva actuació, en van triar una música, el vestuari, van preparar el decorat, les invitacions per al públic,...

Tot plegat ha estat un projecte que partint del circ ha desenvolupat competències bàsiques de l'alumnat relatives a la autonomia i iniciativa personal, així com la competència social i ciutadana o aprendre a aprendre.

El resultat va ser una funció espectacular que va deixar bocabadats els espec tadors, que van sortir encantats volent imitar el que els seus companys més grans els havien ensenyat.

Igualment, els artistes van sentir-se orgullosos d'haver conseguit arrencar els aplaudiments del públic amb el fruit del treball de les últimes setmanes.

L'èxit d'aquesta experiència ens anima a fer-ne d'aquesta funció una tradició amb la que els alumnes de sisè s'acomiadaran de la etapa de primària.

Fotos 1  

Fotos 2 


Xarxes socials:


Arxius:
  •  0