·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

UN SANT JORDI "DIFERENT" (ESO/BTX)

16-04-2020

A una setmana del Sant Jordi més atípic de les nostres vides, des del Departament Humanístic, us fem arribar algunes propostes de les editorials per passar el confinament:

1. En Jordi Sierra i Fabra penja, al seu web, un conte de lectura gratuït cada dia:

http://sierraifabra.com/?page_id=5280&lang=es

 

2. L'Editorial Males Herbes, especialitzada en ciència-ficció, realisme màgic, sàtira, terror i surrealisme, ha decidit que mentre duri el confinament oferirà contes inèdits de diferents autors de la seva col·lecció. Cada setmana, entre dos i quatre contes nous:

http://editorialmalesherbes.com/noticies/1353

 

3. L'Editorial Errata Naturae dedicada a la narrativa i l'assaig, cedeix de forma gratuïta 15 llibres del seu catàleg com ‘Sueños', de Franz Kafka; ‘La iniciación de un hombre: 1917', de John dos Passos; ‘Mutaciones del cine contemporáneo', de Jonathan Rosenbaum i Adrian Martin; ‘El compañero de piso de mierda. Manual de supervivencia para compartir casa', de Guiseppe Angelo Fiori, etc.

http://ehttp://erratanaturae.com/8805-2/

 

4. Grup 62 i Editorial Planeta ha posat a disposició dels lectors llibres gratuïts del seu catàleg com ‘Gràcies per la propina', de Ferran Torrent; ‘Les veus del Pamano', de Jaume Cabré; ‘Dins el darrer blau', de Carme Riera; ‘Juno', de Laia Aguilar; ‘L'ombra del vent', de Carlos Ruiz Zafón; ‘El codi Da Vinci', de Dan Brown; ‘Els homes que no estimaven les dones', de Stieg Larsson, i molts d'altres:

https://www.grup62.cat/

https://www.planetadelibros.com/

 

5. El proper dijous 23 d'abril, l'Editorial Edebé al seu canal a Instagram (@grupoedebe) ens proposa una xerrada amb Care Santos de 12 a 13h.

 

Anirem actualitzant la informació.


Xarxes socials: