·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

DUAL DIPLOMA (Batxillerat Dual)

2024/03/01

 

DUAL DIPLOMA (Batxillerat Dual)

En el nostre desig de potenciar una Escola Multilingüe, tot  aprofundint en les llengües estrangeres, des del curs 2022-23 la nostra escola ofereix als alumnes de l’ESO  la possibilitat de cursar el Batxillerat DUAL. Gràcies al conveni amb Academica Corporation, una institució de gestió educativa amb reconegut prestigi als Estats Units, i creadora del programa internacional de doble titulació "Diploma Dual”,  volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL (BATXILLERAT DUAL AMERICÀ). 

 

Els alumnes a partir de 3r d’ESO poden estar inscrits alhora a la nostra escola i a una High School Americana. Per tant, s’obtenen dues titulacions simultàneament: el nostre Batxillerat i l’American High School. El programa es desenvolupa el 100% en llengua anglesa, com si es tractés d’una activitat extraescolar. Els alumnes pensen en anglès, desenvolupen tasques setmanalment, participen en Live Sessions  amb altres companys de tot arreu, es comuniquen amb els seus professors nadius, participen en Webinars…

 

Al Programa es cursen 6 crèdits nord-americans  (el 25% dels crèdits de la High School)  i es convaliden el 75% de la resta de crèdits americans amb els estudis d’ESO i BTX dels alumnes.

Hi ha possibles itineraris, tot i que  recomanem cursar el Programa al llarg de  3r, 4t d’ESO i  1r BTX (dos crèdits al llarg de cada curs).

 

Són molts els valors que aporta El Diploma Dual:

  • Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors…– en un entorn d’estudi i treball.
  • Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–
  • Immersió personal: gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball.

 https://www.academica.school/

 


Xarxes socials: