·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

PREINSCRIPCIONS


2 Fotos

PREINSCRIPCIONS 2021-2022


La decisió de triar escola genera sovint preocupacions en els pares. Es tracta d'una decisió important en què cal tenir en compte aspectes ideològics, pedagògics i materials

A l'escola ja hem començat a rebre famílies interessades en matricular els seus fills i filles a la nostra escola en el proper curs 2021-2022

Aquesta és la primera de tot un seguit d'intervencions que s'engeguen a l'Escola de cara al procés de matrícula. Alguna d'aquestes actuacions va adreçada a les famílies que ja formen part de la comunitat educativa del Sant Jaume: renovació de la reserva de la plaça escolar, reunions amb les famílies de 6è de primària...D'altres tenen com a objectiu  donar a conèixer la nostra proposta educativa a famílies que encara no participen del nostre projecte i  a les quals volem convidar  que ens coneguin.

D'entrada, són les famílies qui tenen el dret i l'obligació de triar aquella escola que respongui als seus interessos i prioritats. Per això, la informació sobre l'oferta pedagògica és primordial: saber quin ideari hi ha al darrere de cada centre ajuda a comprendre el perquè del seu projecte educatiu i de les seves activitats..

Hem de tenir present també, que cada nen necessita per al seu correcte desenvolupament un tipus determinat d'escola. També cal tenir en compte les metodologies emprades, les normatives i -sobretot- l'acord implícit dels pares. La unió família i escola és uns dels grans secrets de l'èxit en l'educació.

Contacta amb nosaltres:

  • telefònicament, al 934 497 196, de dilluns a divendres de 8 a 13.30 i de 17.00h a 20.00h (excepte divendres 18.00h)

Multimčdia