·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

PREINSCRIPCIONS

EL BATXILLERAT


 • Comencen preinscripcions del curs 2020-2021!

  PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

  Si voleu fer la preinscripció telemàticament, el Departament d'Educació anirà actualitzant la informació a : http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

  PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL

  Si ja havíeu contactat amb l'escola heu d'haver rebut la informació via mail o correu postal. Si no és així contacteu amb mgarcia@santjaumefep.org

  Si necessiteu fer la preinscripció presencialment i encara no heu contactat amb l'Escola, no patiu! Podeu fer-ho des d'avui mateix al mail admin.santjaume@fep.cat tot indicant el nom de l'alumne, nivell educatiu i telèfon de contacte i us respondrem individualment per facilitar-vos tota la informació o bé, podeu contactar telefònicament, els dies 15, 18, 19, 20, 21 i 22 de maig, al  934 497 196,  de  9.30 a 13.30 i de 15.00 a 19.00 hores.

  Si voleu conèixer la nostra proposta educativa us convidem a fer una "visita virtual" a l'escola a través dels diferents apartats de la web de l'escola.

   

  EL BATXILLERAT

   

  • L'escola disposa de 35 places per al 1r de BTX, per a poder accedir a una d'elles es tindran en compte els següents criteris. 
  • En primer lloc tenen prioritat els alumnes que hagin cursat l'ESO a l'escola Sant Jaume i els alumnes que hagin cursat l'ESO en una de les escoles de la FEP. La resta de places s'assignaran a la resta de sol·licituds rebudes en funció de la disponibilitat de vacants i el compliment dels criteris que s'ha de complir en cadascuna de les fases que regula el procés. 
  • Aquest criteris només es podran aplicar quan l'alumne compleixi amb els requeriments acadèmics per a la matrícula al BTX. En cas d'empat accedirà el qui tingui millor nota d'expedient. 
  • Els alumnes que tinguin matèries pendents per l'avaluació extraordinària podran accedir a les places que resultin vacants després del primer període de matrícula. 

  Les famílies dels alumnes de l'escola de 4t d'ESO que han manifestat la seva intenció de continuar al BTX de l'escola i famílies externes que ja havien contactat amb l'escola han rebut via mail o correu ordinari la informació del procediment. Si no ho heu rebut contacteu amb mgarcia@santjaumefep.org

   

  Preinscripció del 27 de maig al 3 de juny 

  A fi i efecte de valorar la vostra sol·licitud disposeu de les següents opcions: 

  • Presencialment, presentant la sol·licitud i la documentació requerida a la secretaria de l'escola el dia i hora que podreu concertar a través del correu electrònic admin.santjaume@fep.cat a partir del 25 de maig i fins el 3 de juny. 

  Documentació: 

  • Full de dades de preinscripció signat i assenyalant la modalitat triada. 
  • Fotocòpia del DNI del pare, de la mare i de l'alumne/a (cada document en un full i sense retallar). 
  • Fotocòpia de la Targeta Sanitària. 
  • La quantitat de 150,00€ en efectiu o targeta de crèdit, que es descomptaran en la mensualitat del mes de setembre (aquesta quantitat serà retornada únicament en el cas que l'alumne/a no superi 4t d'ESO o que en el moment de voler fer efectiva la matrícula el centre no disposi de places). 

  Matrícula: del 6 al 10 de juliol (alumnes amb 4t d'ESO superat a l'avaluació ordinària) del 13 al 18 de juliol (alumnes amb 4t d'ESO superat a l'avaluació extraordinària).


Arxius: