·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

Felicitacions pel premi "Tots som torres d'una mateixa humanitat"

20-12-2021

Volem compartir el missatge de felicitació que ens ha arribat des de la Basílica de la Sagrada Família:

Des de la Basílica de la Sagrada Família volem donar-vos les gràcies per la magnífica participació obtinguda al concurs "Tots som torres d'una mateixa humanitat”. Creiem que aquesta experiència ha estat molt reeixida, i s'ha fet possible gràcies a tots vosaltres!

 

Sobre la cerimònia de lliurament de premis, i per a la visualització de tots els treballs premiats podeu fer-ho en aquest enllaç: https://sagradafamilia.org/-/entrega-de-premis-del-concurs-escolar-tots-som-torres-d-una-mateixa-humanitat-?redirect=%2Fes%2Factualidad

 

Si és del vostre interès us preguem que l'enllaceu a les vostres webs informatives i/o institucionals, i així ho doneu a conèixer. Realment la feina feta ha estat molt positiva, i creiem que paga la pena fer-ne una bona difusió. Enhorabona a tots els premiats!
 

Esperem que en futures edicions puguem comptar de nou amb tots vosaltres, i que així el patrimoni arquitectònic, cultural i religiós que representa la Basílica de la Sagrada Família, pugui ser part dels vostres espais i itineraris educatius.

 

 

Moltes gràcies a tots, i molt Bon Nadal!!!


Jurat del Concurs Torre la Mare de Déu, Basílica de la Sagrada Família de Barcelona.


Xarxes socials: