·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL A L'HOSPITALET

11-04-2019

El dissabte 30 de març, alumnes voluntaris del Sant Jaume de la FEP, vam assistir a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a la ciutat de l'Hospitalet, que s'havia ajornat l'octubre passat per les condicions meteorològiques.

Un cop allà, si aconseguies omplir una targeta participant en els diferents tallers guanyaves un obsequi.

 

En el primer taller, per aconseguir el gomet que indicava que havies participat calia tatuar-se una calcomania. En el segon, havies de retallar una màscara d'entre totes les plantilles disponibles. El tercer et permetia crear un titella de l'animal que volguessis. En el quart havies de crear una xapa personalitzada, en el cinquè podies dissenyar una samarreta i en el sisè i últim de la cartilla havies de plantar la teva pròpia planta de julivert. A part d'aquests tallers n'hi havia d'altres com un que consistia en escriure en un paper què significava per a tu la salut mental. També hi havia un altre que consistia en un àpat solidari, en el qual oferien als col·laboradors un esmorzar complet i gratuït.

 

Aquests tallers es van fer per mostrar a la societat que el fet de patir una malaltia mental no impedeix a aquestes persones participar de la vida comunitària i també per reduir l'estigma que sovint tenim respecte aquest col·lectiu.

 

 


Xarxes socials: