·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Llibres, materials curriculars, llicčncies digitals...2017-2018

Normativa de venda i distribuciķ


PROJECTES i PROGRAMARIS

S'ha lliurat als vostres fills/es l’albarà amb els imports corresponents als Projectes i Programaris que elabora l’Escola (Projecte EntusiasMAT, Projecte Musical Conservatori, Serveis Digitals,....) segons el nivell acadèmic que faci l’alumne/a. L’adquisició és obligatòria per a tots els alumnes.

LLIBRES TEXT i MATERIAL ESCOLAR

Us recordem que tal i com informàvem a l’Espurnes del passat dia 2 de juny, degut a temes fiscals a partir del proper curs 2017-2018 l’Escola no podrà continuar amb el servei de venda de llibres ni materials escolars. L’albarà dels llibres de text i de lectura i els materials escolars (carpetes, llibretes.....) les haureu d’adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs, Carrer de la Creu Coberta, 93, Barcelona 08014) a partir del dia 12 de juliol.

La llista de llibres i material escolar la rebreu per correu electrònic i també estarà disponible al Web de l’Escola abans de finalitzar el curs.

Els alumnes que tinguin adaptació en els llibres de lectura de l'ESO hauran de seguir les instruccions donades pel professor/a d'àrea.

Els alumnes que participin en el programa de reciclatge de l'ESO no han de comprar els llibres de lecura a ABACUS.

Els alumnes del Cicle Mitjà i Superior que participen en el programa de reciclatge de llibres  de Religió no han de comprar el llibre d'aquesta matèria a ABACUS.

EQUIPACIÓ ESPORTIVA I EQUIPAMENT ESCOLAR

L’Equipament Esportiu i Escolar: bates, motxilles, xandalls, equips esportius..... els podreu adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs, Carrer de la Creu Coberta, 93, Barcelona 08014) a partir del dia 12 de juliol.

VENDA D’ORDINADORS  PROGRAMA 1X1 A L’ESO

En el mes de juliol les famílies dels alumnes de 1r d’ESO i els que s’incorporin a l’ESO el proper curs 2017-2018 rebran un e-mail amb tota la informació.