·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Llibres 2021-2022

Normativa de venda i distribuciķ


LLIBRES TEXT, MATERIAL ESCOLAR i PROJECTES I PROGRAMARIS

Les famílies heu rebut per e-mail l’albarà dels Projectes i Programaris (material elaborat per l’escola) que li caldrà la vostre fill o filla pel proper curs 2021-2022.

Aquest material només el pot facilitar l’escola i és d’adquisició obligatòria per a tots els alumnes.

Caldrà que l’ompliu indicant el nom i cognoms del vostre fill o filla, el curs que fa actualment, signar i lliurar-lo a la secretaria de l’escola (edifici de secundària) abans del 9 de juliol. Aquest import es facturarà en el mes de juliol  en la forma de pagament habitual.

D’altra banda, en el web de l’escola seguint la drecera LLIBRES DE TEXT 2021-2022, trobareu penjats els llistats dels llibres de text, de lectura i els materials escolars (carpetes, llibretes.....) que podreu adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs, Carrer de la Creu Coberta, 93, Barcelona 08014a partir del dia 19 de juliol i fins el 17 de setembre.

 

EQUIPACIÓ ESPORTIVA I EQUIPAMENT ESCOLAR

L’equipament Esportiu i Escolar: bates, motxilles, xandalls, equips esportius... els podreu adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs, Carrer de la Creu Coberta, 93, Barcelona 08014).

 

VENDA D’ORDINADORS PROGRAMA 1X1 A L’ESO

En el marc de la reunió informativa del proper dia 22 de juny adreçada als alumnes que inicien l’ESO rebreu instruccions per a l’adquisició de l’ordinador.