·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Llibres 2020-2021

Normativa de venda i distribuciķ


PROJECTES i PROGRAMARIS

La pasada setmana us hem fet arribar, a través del correu electrònic, l'albarà amb els imports corresponents als Projectes i Programaris que elabora l'Escola (Projecte EntusiasMAT, Serveis Digitals,....) segons el nivell acadèmic que faci l'alumne/a, i també les instruccions per lliurar-ho a l'escola. El Projecte Musical del Conservatori resta pendent al setembre.

L'adquisició és obligatòria per a tots els alumnes.

LLIBRES TEXT i MATERIAL ESCOLAR

L'albarà dels llibres de text i de lectura i els materials escolars (carpetes, llibretes.....) les haureu d'adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs, Carrer de la Creu Coberta, 93, Barcelona 08014) a partir del dia 20 de juliol i fins el 14 de setembre.

Tot seguint les instruccions de les autoritats sanitàries Abacus recomana l'ús de mascareta, higiene de mans i que per fer la compra hi vagi una persona per familia.

La llista de llibres i material escolar la rebreu per correu electrònic i també estarà disponible al Web de l'Escola.

Els alumnes que participin en el programa de reciclatge de l'ESO no han de comprar els llibres de lectura a ABACUS.

Els alumnes del Cicle Mitjà i Superior que participen en el programa de reciclatge de llibres  de Religió no han de comprar el llibre d'aquesta matèria a ABACUS.

EQUIPACIÓ ESPORTIVA I EQUIPAMENT ESCOLAR

L'Equipament Esportiu i Escolar: bates, motxilles, xandalls, equips esportius..... els podreu adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs, Carrer de la Creu Coberta, 93, Barcelona 08014).

VENDA D'ORDINADORS  PROGRAMA 1X1 A L'ESO

En el mes de juliol les famílies dels alumnes de 1r d'ESO i els que s'incorporin a l'ESO el proper curs 2020-2021 rebran un e-mail amb tota la informació.